Impressió

Impressió Offset

A la nostra impremta podem realitzar impressió òfset, que et permetrà realitzar impressions en grans tirades. Aquesta tecnologia és més rendible per a grans volums, ja que el cost unitari es fa menor a més volum imprès. A més d’això, admet formats de grans dimensions i la seva qualitat és molt alta.

IMPRESSIÓ

Impressió Digital

El nostre servei d’impremta digital compta amb els equips i els recursos més moderns perquè obtingueu els productes de qualitat que necessiteu. Regularment la impressió digital es fa servir per a petites quantitats i per a encàrrecs urgents. És a dir, si vols arreglar menys de 500 exemplars d’un producte, la tecnologia digital serà sens dubte la recomanada. Un dels motius és que la impressió surt seca, amb qualitat.

CAIXES, BOSSES...

Packaging

El packaging és un producte en ell mateix. Aquí hi tenen un paper crucial els acabats, que converteixen un packaging en un objecte nou, exclusiu i diferent de la resta. Fem packaging per a tot tipus de clients d’alta qualitat, de diferents dimensions, amb diversos tipus de material, etc…

SERVEIS DE DISSENY

Disseny

Dissenyem amb intenció i cuidant els detalls ja sigui un logotip, un fulletó, el packaging per a un producte o la portada d’un llibre, dissenyem tenint sempre present què és el que volem comunicar.

TALL, PLEC, FENDITS, RELLEUS...

Manipulats

Realitzem tot tipus de manipulats de tall, plec, fendits, relleus, enquadernacions, trepatge, troquelat convencional i digital, etc. Gràcies a la nostra llarga experiència al món de la impremta podem oferir-te un gran servei d’impressió personalitzada de tot tipus de productes. L’acabat s’adaptarà al ́estil que necessitis, de tall clàssic o original.

EDITORIAL

Impressió Editorial

T’oferim múltiples opcions de personalització per donar als teus llibres l’acabat perfecte. Podeu triar entre diferents tipus de paper, cobertes i acabats, així com diferents mides i opcions d’impressió.

Go to top

Demanar pressupost

Pressupostem les teves idees i les fem realitat